It-intelligens transformere alt fra enheder til datacentre

Ved Mobile World Congress 2018 har Lenovo forstærket sin vision for teknologisk innovation ved at fokusere sin kernestrategi på Augmented Intelligence

Med rødder i PC-verdenen har Lenovo skabt en af de mest fuldendte kollektioner af intelligente AI-enheder, som giver en enestående fordel, da den tilbyder de tre centrale elementer i intelligens: data, computerkraft og algoritme.

Gennem nye AR-, VR- og stemmeaktiverende teknologier, der er blevet præsenteret på messen, giver Lenovo dig kraftfulde nye måder at leve, arbejde og lege på. Uanset om det er intuitive nye stemmeaktiverende Yoga 2-i-1 bærbare, der blev lanceret i dag, eller transformative Moto Mods, eller avancerede datacenterløsninger, producerer Lenovo alle de afgørende menneskelige forbindelser til kunstig intelligens (AI), lige fra enheder til datacenter.

Nyheder og produkter

Motorola Health Mod: Brug din moto z til at måle kroppens fem vitale helbredstegn, heriblandt systolisk og diastolisk blodtryk.

Yoga 730 13" og 15": 2-i-1-bærbare med Windows 10. Den nye Yoga 730 udnytter kraften fra AI og giver dig intelligent, håndfri assistance. Med både Cortana og Alexa indbygget giver den mere valgfrihed og genkender stemmekommandoer fra hele rummet.

Lenovo 500e, 300e samt 100e Chromebooks: 2-in-1-bærbare udviklet specielt til studiebrug. Udover et design, som beskytter mod spildte væsker, kommer 300e Chromebook med Lenovo Enhanced Touch-teknologi, der gør det muligt at anvende almindelige genstande til at interagere med skærmen, mens 500e Chromebook kommer med en EMR-pen med Googles innovative algoritmer, som kraftigt reducerer forsinkelser ved skrivning og skitsering.

Nyheder inden for datacenterløsninger

Performance-optimerende tilbud baseret på Lenovo ThinkSystem SR650/SR630-servere og switches, Red Hat OpenStack-platformen samt Mellanox ConnectX-4 NICs

Lenovo tilslutter sig 'Intel Select Solution til NFV'-programmet og tilbyder en løsning, som er særligt optimeret til kryptering- og komprimeringsbaseret NFV-arbejdsbyrder

Lenovo vil også demonstrere branchens første 5G-baserede basestation med software og virtualiseret implementering af de centraliserede og distribuerede enheder (CU/DU)

- lb