Veeam styrker sit partnerskab med Google Cloud

Veeam styrker sit partnerskab med Google Cloud

Med Veeam Backup til Google Cloud Platform kan Veeam nu levere en bred platform af support og løsninger til sine kunder, der understøtter overgangen til hybrid cloud med databeskyttelse i public cloud

Del artiklen på

Veeam Software, førende leverandør af backupløsninger og cloud data management, meddeler i dag, at Veeam nu tilbyder yderligere databeskyttelse i public cloud med den nye Veeam Backup til Google Cloud Platform, som er offentligt tilgængelig. Veeam fuldender dermed sin support til alle tre hovedudbydere af offentlige cloud-løsninger.

De fleste organisationer anvender nu et hybrid eller multi-cloud-miljø, og 72 procent af dem, der bruger offentlige cloud-løsninger, har i øjeblikket sikret sig mere end én leverandør. Google Cloud er en af de fem største udbydere i verden inden for offentlig cloud-infrastruktur. Med den nye løsning leverer Veeam en platform, som kan beskytte, sikre og administrere applikationer og data – i skyen, virtuelt og fysisk. Platformen giver organisationer mulighed for at accelerere overgangen til et hybrid cloud-miljø.

"Skyen har strategisk betydning for vores mere end 400.000 kunder i hele verden, og vi er derfor forpligtet til at udbyde en bred understøttelse af support og tjenester," siger Danny Allan, der er teknologichef og senior vice president for produktstrategi hos Veeam. ”Når vi nu udvider den offentlige cloud-understøttelse yderligere med den offentligt tilgængelige nye Veeam Backup til Google Cloud Platform, udvider vi samtidig vores partnerskab med Google Cloud. Partnerskabet gør det muligt, for Veeam og Google Cloud at imødekomme kundernes behov på Google Cloud Marketplace. Veeam har for nylig opkøbt Kasten, og derfor kan kunderne også via Google Cloud Marketplace tilgå Kastens K10-datastyringsplatform, som er specialbygget til Kubernetes.”

Veeam hjælper kunder med at tage ansvar for deres sikkerheds- og databeskyttelsesbehov med backup- og gendannelsesløsningen for Google Cloud. Løsningen kan beskytte samt sikre applikationer og data ved at automatisere Google Cloud-Natives teknologier til hurtigt og sikkert at overvinde datatab i skyen. 

De nye funktioner for Veeam Backup til Google Cloud Platform inkluderer:

  • Google Cloud-Native: En enkelt men stærk brugergrænseflade på nettet, der er tilgængelig via Google Cloud Marketplace, vil på få minutter beskytte data: Politikbaseret automatisering af Google Cloud-Native snapshots sikrer hurtige og hyppige gendannelsespunkter samt mulighed for hurtig genoprettelse på system- og filniveau for at overvinde ethvert cloud-datatab.
  • Omkostningsoptimering: Industriens første omkostningsberegner der tilpasser målsætninger på serviceniveau (SLO'er) med budgetter, hvor man samtidig undgår at overskride sine cloud-omkostninger. Sikkerhedskopier til Google Cloud lagerplads sikrer omkostningseffektiv og langvarig opbevaring samt overholdelse af regler.
  • Sikkerhed: Overvinde sikkerhedstrusler som ransomware og insidertrusler ved at isolere backupdata fra produktionen på tværs af projekter og regioner, niveauopdelt sikkerhed for at beskytte mod forceringsangreb med multifaktorgodkendelse (MFA).
  • Hybridklar: Veeam Backup & Replication, som er et transportablet dataformat og integration af ekstern opbevaring, muliggør let gendannelse uden for Google Cloud og bruger fleksibel Veeam Universal Licensing (VUL) til at forenkle licensadministration og aktivere mobiliteten i skyen.

Den nye Veeam Backup til Google Cloud Platform er tilgængelig på Google Cloud Marketplace i en gratis udgave (op til 10 Google Cloud workloads sikkerhedskopiering med ubegrænsede gendannelsesindstillinger og grundlæggende support) og en BYOL-udgave (medbring-din-egen-licens), som inkluderer VUL med fleksibel Cloud Data Management og support døgnet rundt.

- lb