Verizon Business styrker udvikling af IoT-løsninger med Microsoft Azure

Verizon Business styrker udvikling af IoT-løsninger med Microsoft Azure

Verizon indgår samarbejde med Microsoft om hurtig udvikling af end-to-end IoT-løsninger

Del artiklen på

Verizon Business offentliggør deres planer om at forenkle og fremskynde udviklingen af end-to-end IoT-løsninger. Det skal ske ved at tilbyde alle afgørende elementer i IoT-værdikæden, fx tilkoblede enheder, netværkskapacitet, cloud-hosting og kunstig intelligens.

Verizons 5G/LTE-netværk, ThingSpace IoT-platform og Critical Asset Sensor CAS)-enheder integreres med Microsoft Azure, så udviklere nemt og hurtigt kan skabe nye IoT-applikationer.

Microsoft Azure IoT Central tilbyder cloud-baserede analytics-funktioner på applikations-niveau samt templates til en række brancher. Ved at integrere Verizons ThingSpace-platform med Azure-infrastruktur kan udviklere, systemintegratorer og tjenesteudbydere hurtigt udvikle, implementere og idriftsætte komplette IoT-løsninger.

”Det handler om at forenkle og effektivisere udviklingen af IoT-løsninger. Ved at integrere Verizons og Microsofts platforme gør vi det muligt for IoT-udviklerne at få deres løsninger hurtigere ud til markedet. Det er med til at stimulere markedet for IoT-løsninger og gør det enklere for virksomheder og forbrugere at udnytte fordelene ved IoT-innovation”, siger Aamir Hussain, senior vice president for Business Products hos Verizon Business.

”Microsoft har været fokusere på at forenkle IoT med Azure IoT Central, IoT Plug and Play og andre Azure-løsninger. Denne integration gør det lettere at bygge nye IoT-løsninger ved at udnytte Verizons netværk og ThingSpace-platform,” siger Tony Shakib, GM for IoT Business Acceleration hos Microsoft.

En af de første leverandører, som anvender den integrerede IoT-platform, er Cognizant, der udvikler en applikation, som effektiviserer logistikprocesser i forbindelse med opbevaring og forsendelse af fødevarer og farmaceutiske produkter, hvor den rette temperatur er afgørende.

For eksempel overvåger applikationen receptpligtige medikamenter og sørger for, produkternes kvalitet bevares hele vejen ud til kunder. På den måde giver Cognizants løsning større transparens for forhandlerene af farmaceutiske produkter gennem hele transit-forløbet.

”Den globale pandemi har kraftigt påvirket næsten alle dele af logistikkæden. IoT-løsninger er mere afgørende end nogensinde for at beskytte os alle,” siger Frank Antonysamy, global chef for Cognizants IoT-forretning. ”Alle temperaturfølsomme produkter kan nu overvåges for at bevare kvaliteten hele vejen til forbrugeren. Ved at arbejde med Verizon og Microsoft på ThingSpace-platformen kan vi indføre nye teknologier, som der hjælper med at sikre vores mad og medicin.”

- lb