VMware lancerer opgraderet udgave af AppDefense i Danmark

VMware lancerer opgraderet udgave af AppDefense i Danmark

VMware har opgraderet deres populære cloud-tjeneste, AppDefense, til også at omfatte work loads i containere og lancerer samtidig tjenesten i hele Europa

Den førende globale leverandør inden for cloud-infrastruktur og mobilitet, VMware, har netop annonceret opgraderingen af en række af virksomhedens tjenester, herunder AppDefense. I den forbindelse lanceres AppDefense samtidig i Europa for at imødekomme det stigende antal europæiske kunder, herunder Amazon Web Services, der bl.a. lige er åbnet op i Danmark.

Vender tilgangen til cybersikkerhed på hovedet

Kommercialiseringen af cyberkriminalitet har ført til, at nye angreb bliver udviklet på daglig basis. Og da flere virksomheder allerede nu benytter sig af moderne og agile applikations-udviklingsprocesser, er der udfordringer med at implementere sikkerhedsforanstaltninger i tilstrækkeligt højt tempo. Desuden ses disse foranstaltninger ofte som en hindring for reelt teknologisk fremskridt. AppDefense er udviklet til at imødekomme disse udfordringer med en unik tilgang, der udnytter virtualiseringslaget til at beskytte applikationer ved ”ensuring good" i stedet for ”chasing bad”. AppDefense udnytter VMware's unikke position i virtualiseringslaget til at forstå, hvad den enkelte app er designet til at kunne, og overvåger derefter denne tilstand. Hvis applikationer manipuleres, kan AppDefense bruge virtualiseringslaget til at automatisere respons. Denne nye model er både enkel og kraftfuld, reducerer angrebsfladen dramatisk og giver en bedre overvågning af organisationers sikkerhedskontrol.

Dertil lanceres et andet vigtigt fremskridt for AppDefense, som er evnen til nu også at kunne sikre work loads i containere, hvilket er et udtryk for det fortsatte engagement i at sikre, at applikationer kan køre på en hvilken som helst infrastruktur. AppDefenses value proposition om at yde grundlæggende sikkerhed for datacenter-applikationer giver genklang hos kunder, der ønsker at anvende AppDefense på tværs af virksomheden. AppDefense er nu den eneste løsning, der dækker både virtualiserede work loads og containerbelastede work loads med en konsekvent tilgang til at opdage kontekst, indstille regler og styre advarsler og afhjælpning. Ved at integrere containerstøtte til AppDefense kan kunder begynde at standardisere håndhævelsen af princippet om ” det mindste privilegium” på tværs af alle deres applikationer.

AppDefense til Europa

Især de europæiske kunder står over for et stigende regulatorisk pres i forbindelse med datahåndtering som følge af den nye persondataforordning. Derfor er det meget positivt, at AppDefense nu også er klar til at forvare kunders applikationer inden for Europas grænser, via support fra europæisk baserede datacentre. Styrken i den cloud-baserede sikkerhed med AppDefense er en klar fordel for kunderne - men som med de fleste cloud-tjenester er det afgørende at opretholde lokale datacentre for at sikre ydeevne og data-suverænitet. De regionale datacentre for AppDefense udgør derfor en mulighed for at bringe denne kritiske cloud-sikkerhedstjeneste til flere kunder over hele kloden.

- lb