WiFi 6-løsning til små og mellemstore virksomheder

WiFi 6-løsning til små og mellemstore virksomheder

Den nye WiFi 6-løsning er udviklet til at styrke små og mellemstore virksomheders indendørs og udendørs netværksdækning med en kraftfuld netværkskvalitet på businessniveau til førende lave totalomkostninger

Del artiklen på

Netgear har lige lanceret nogle spændende nye produkter: Insight Managed WiFi 6 AX1800 Access Points, WAX610 og WAX610Y, der lover optimal WiFi-oplevelse i alle forretningsmiljøer

Den nye WAX610-familie gør næste generations WiFi 6 (802.11ax) tilgængelig for små virksomheder (SMV’er). Løsningen leverer op til 70% hurtigere hastighed end forrige generation WiFi 5 (802.11ac).

Med den øgede kapacitet til mere simultane forbindelser er WAX610 en mere robust og sikker WiFi-løsning til små og mellemstore virksomheder, der imødekommer netværkskravene i dag uden høje it-omkostninger og med førende lave totalomkostninger. WAX610 muliggør desuden den hastighed og effektivitet, du har brug for for at få mest muligt ud af dine WiFi 6-enheder.

WAX610 er til miljøer med flere enheder som fx kontorer, skoler, hoteller, restauranter og hospitaler, og leverer en WiFi-netværkssikkerhed på businessniveau med WPA3.

WAX610 fungerer med Netgear Insight-administrerede afbrydere, routere og netværkslagring, og er også kompatibel med tidligere generationers WiFi-klientenheder og Access Points (WiFi 5 (802.11ac) eller WiFi 4 (802.11n).

WAX610Y er et supplement til WAX610 til brug udendørs. Netgear WAX610Y er designet til at levere en avanceret WiFi-forbindelse i barske miljøer, som fx ved langvarig eksponering for sollys, kulde, frost, sne, regn, hagl og fugtighed.

WAX610Y er klassificeret som IP55, der understøtter kontinuerlig drift under skiftende vejrforhold med temperaturer, der spænder fra -20 til 60 grader og er derfor ideel til fx byggepladser, lastepladser, skolegårde og restauranter med udeservering.

Med opdateret WiFi 6-teknologi som OFDMA, upstream og downstream MU-MIMO, og øget hastighed, dækning og kapacitet, kan du være helt sikker på, at du får den højeste WiFi-ydeevne. Derudover kan du tilføje flere tilsluttede enheder til din virksomheds WiFi-netværk uden at opleve hastighedsproblemer eller døde zoner.

WiFi-sikkerhed til små virksomheder

Små og mellemstore virksomheder kan nu udbyde netværkssikkerhed på businessniveau uden businessomkostninger. Fjernstyringsløsningen fra Netgear Insight hjælper med let konfiguration og opretholdelse af netværkets sikkerhed med:

  • WPA3, som sikrer det højeste niveau af WiFi-forbindelsessikkerhed
  • Otte separate trådløse netværk (SSID’er), som kan bruges til administration, ansatte, kunder eller gæster og IoT-enheder (WiFi overvågningskameraer, termostater, dørlåse og sensorer) med separate og sikre VLAN’er
  • Dynamisk VLAN pr. RADIUS brugeropgave – en funktion specielt designet til virksomheder, der bruger RADIUS til effektivt at styre brugerkonti og adgang

Netgear Insight Remote Cloud Management Solution

De avancerede funktioner på de prisvindende Insight-enheder inkluderer:

  • Øjeblikkelig lokalisering og konfiguration af dine Insight-administrerede WiFi-adgangspunkter
  • Centraliseret konfiguration af trådløse netværk, SSID, WiFi-sikkerhed og roaming-politikker og VLAN tie-ins med afbrydere, porte og PoE til effektive og sikre netværk
  • Fjernovervågning og forenklet løbende firmwarestyring af dine Insight administrerede-enheder (WiFi, afbrydere, routere, NAS) med performance dashboards, underretninger og fejlfindingsfunktioner inklusiv fjern-genstart
  • En single-pane-of-glass multi-enhed, multi-netværk, multi-site og multi-tenancy fjernovervågning og notifikationer

Pris og tilgængelighed

NETGEAR Insight Managed WiFi 6 AX1800 Dual-band Access Point (WAX610) er nu tilgængelig i Norden med følgende priser:

  • WAX610-100EUS har en vejledende pris på 1.590 kr.

NETGEAR Insight Managed WiFi 6 AX1800 Dual-band Outdoor Access Point (WAX610Y) er tilgængelig i Norden via forudbestilling til følgende priser:

  • WAX610Y-100EUS har en vejledende pris på 2.190 kr.