Commentor ansætter to nye salgsdirektører

Commentor ansætter to nye salgsdirektører

Udviklingshuset Commentor forventer, at deres vækst fortsætter sin positive udvikling de kommende år. Derfor har de valgt at opruste i it-virksomhedens salgsafdeling, hvor der tiltræder hele to nye salgsdirektører, der skal varetage salg til henholdsvis det private erhvervsliv og den offentlige sektor

2018 var et rekordår for det danske udviklingshus Commentor, hvor omsætningen steg med 17%, og bruttofortjenesten landede på rekordhøje 42,7 millioner kroner. For at understøtte sidste års markante fremgang har Commentor nu valgt at ansætte to nye salgsdirektører til henholdsvis det private og det offentlige marked, da man fortsat vil have stort fokus på begge kundesegmenter, fortæller CEO for Commentor, Michael Hove:

- Sidste år oplevede vi markant vækst over hele linjen – både inden for private kunder samt kunder i den offentlige sektor, og vi ser fortsat et stort vækstpotentiale i begge segmenter, hvor der er stort fokus på øget digitalisering. Derfor har vi nu valgt at ansætte to salgsdirektører med specialiseret viden om hver deres felt.

Som ny salgsdirektør for private virksomheder er valget faldet på Morten Stage, der kommer fra en stilling som salgsdirektør hos virksomheden Officient, der udvikler automatiserede bogholderiløsninger. Morten Stage har også tidligere været salgsdirektør hos Qvalia Group, og det er derfor en profil med en god portion erfaring, Commentor nu har ansat, lyder det fra Michael Hove:

- Det er vores erfaring, at de private virksomheder efterspørger hurtige og korrekte leverancer, og det har Morten stort kendskab til. Qua sin store erfaring er vi sikre på, at Morten kan hjælpe os med at vækste yderligere på det private marked. Derudover er han en arbejdsmand, som ved, at der skal knokles for at skabe resultater. Derfor er Morten og Commentor et godt match, da hårdt arbejde er en af vores kerneværdier.

Til det offentlige marked har Commentor hyret Lise Bach Vestergaard, der kommer fra en stilling som Sales Executive hos it-virksomheden Miracle. Lise har arbejdet godt 20 år i it-branchen og har mangeårig erfaring med salg til offentlige kunder. Hun har blandt andet arbejdet syv år hos KMD.

- Offentlige kunder er de seneste år vokset til nu at udgøre 20% af vores kundeportefølje, og vi forventer, at væksten i det offentlige kundesegment vil fortsætte med at stige i fremtiden. Den udvikling skal Lise understøtte, og med sin store erfaring og indgående kendskab er vi sikre på, at Lise er den rette profil til at løfte opgaven, siger Michael Hove.

Morten Stage og Lise Bach Vestergaard tiltræder begge per 1. juni og indgår som en del af deres ansættelse i Commentors ledergruppe.

- lb