Dansk triumf på Microsoft Ignite 2019

Dansk triumf på Microsoft Ignite 2019

Dansk Microsoft-partner opnår hæder ved den store Ignite-konference i Florida. iGlobe vinder hele to første pladser i kategorierne "Best Integration" og i den mest prestigefyldte "Best Overall App" til Office 365 blandt tusinde af andre apps

Del artiklen på

"Som en lille dansk software virksomhed er det utrolige flotte anerkendelser, vi har fået fra Microsoft i år. Det er tredje gang, vi modtager en Microsoft App Award. Vi er meget stolt og beæret over, at have modtaget TO FØRSTE pladser på dette års Microsoft Ignite App Award i Orlando. Specielt førsteplads I kategorien "Best Overall App" til Office 365,

som er den mest prestigefyldte pris. Det er som at vinde guldmedaljen ved de olympiske lege", siger Alon EKelund, CEO fra iglobe.

På det nyligt afholdte Microsoft Ignite i Orlando, præsenterede Microsoft iglobe med sin tredje App Award. MIPA-din egen personlige assistent (for Outlook & Microsoft Teams) fik førstepladsen for "Best Overall App" og iPlanner Pro Office 365 for ”Bedst Integration” blandt tusinde af andre apps til Microsoft Office 365.

Microsoft app Awards anerkender virksomheder, der har bygget Apps på Microsoft 365-platformen til både Office og Windows. Priserne gives til apps, der anvender Microsoft Cloud teknologien, er tæt integreret til Office 365 platformen samt øger produktiviteten og er brugervenlige. Løsninger der samlet set forbedre brugeroplevelsen ved anvendelsen af Microsoft 365.

MIPA-My Intelligent Personal Assistant (for Outlook & Teams) fik førsteplads I kategorien "Best Overall App". Den mest prestigefyldte pris, gives til Apps, der udviser en blanding af bedste brugeroplevelse, integration, og forretningsværdi. MIPA øger både den individuelle og gruppens produktivitet ved at bringe Office 365-brugere et skridt tættere på en centraliseret opgavestyringsoplevelse. MIPA bringer alle opgaver ind i en enkelt oversigt i Outlook & Teams, visualiseret i ét sted når som helst, hvor som helst og på alle enhed.

iPlanner Pro Office 365 fik første plads for ”Bedst Integration”. Microsoft opfordrer deres partnere til at udvikle nye og innovative løsninger, som kan optimere brugeroplevelsen af Office 365. iPlanner Pro app fra iGlobe vandt en pris ved Ignite konferencen, fordi den integrerer Outlook med Microsoft’s opgavestyrings app Office 365 Planner. Microsoft fremhævede bl.a. hvordan iPlanner Pro sikrer en simpel og visuel måde at håndtere daglige forretningsopgaver og samarbejde.

“On behalf of our joint customers, we are thrilled to recognize iGlobe for their outstanding work on MIPA – Your Own Personal Assistant (for Outlook & Teams) and iPlanner Pro Office 365,” udtalte Mike Ammerlaan, Director, Microsoft 365 Ecosystem at Microsoft Corp.

Alon Ekelund fortsætter:

“Office 365 har mange millioner aktive brugere, men for mange organisationer er det stadig en udfordring at få deres medarbejdere til at bruge alle funktionerne i Office 365. Apps fra iGlobe har til formål at styrke og forbedre brugeroplevelsen af Office 365 og jeg er meget taknemmelig for, at Microsoft ser og anerkender forretningsværdien af mine apps.”

Alle vinder er offentliggjort på https://developer.microsoft.com/en-us/office/blogs/microsoft-365-app-award-winners-2019/

- lb