GateHouse Maritime får ny Vice President

GateHouse Maritime får ny Vice President

Softwarevirksomheden GateHouse Maritime oplever en stigende interesse for datatjenester i den maritime industri. Derfor ansætter man nu Martin Dommerby Kristiansen i en ny stilling som Vice President

Det maritime erhverv hungrer efter dataløsninger, og det skaber travlhed hos softwarevirksomheden GateHouse Maritime, der udvikler datatjenester til søfartsvirksomheder og havne i ind- og udland. Derfor ansætter GateHouse Maritime nu Martin Dommerby Kristiansen, 47 år, som ny Vice President med ansvar for alle kommercielle og salgsrettede aktiviteter.

- Traditionelt set er satellitnetværk blevet brugt til kommunikation fra skib til land eller mellem marinefartøjer. Men i takt med, at IoT-tjenester og dataanalyse vinder større indpas i den maritime industri, er det i dag muligt at indsamle og analysere større mængder data, der giver de maritime virksomheder yderst værdifuld indsigt. Det har således øget behovet for datatjenester, lyder det fra direktør i GateHouse Maritime Poul Bondo, som tilføjer, at man med ansættelsen af Martin Dommerby Kristiansen ruster sig til fremtiden:

- Brugen af data er en udvikling, som vi forventer vil fortsætte i fremtiden, og vi regner derfor med at gå en meget spændende og ikke mindst travl tid i møde. Her er Martin med sin spændende profil og brede kompetencefelt en god tilføjelse til vores nuværende team, og han er den perfekte kandidat til at hjælpe os med fortsat at være den førende softwarevirksomhed på det maritime marked.

Martin Dommerby Kristiansen har en uddannelsesmæssig baggrund fra A.P. Møller og en MBA fra Edinburgh Business School. Han har over 25 års erfaring fra flere ledende roller i it-virksomheder som Navision, Microsoft, Targit, Thy Solutions, Conscensia, KvX Technologies, og senest kommer han fra en stilling som CSO hos Systemate.

- GateHouse Maritime er en spændende og fremadstormende virksomhed med et stort potentiale, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet. Min mission er at justere salgsprocessen til vores kunders behov og sikre overensstemmelse med kravene til markedet, der er under konstant forandring, lyder det fra Martin Dommerby Kristiansen.

Han tiltrådte stillingen hos GateHouse Maritime, der har hjemme i Nørresundby, den 17. august 2020.

- lb