Ny adm. direktør i Billy
Anders Tomsen, adm. direktør for regnskabsprogrammet Billy. Foto: Billy

Ny adm. direktør i Billy

26. august tiltræder Anders Tomsen som adm. direktør for regnskabsprogrammet Billy

Anders Tomsen skal lede en virksomhed i en stærk position på markedet for regnskabsprogrammer til små virksomheder og selvstændige.

“Vi konkurrerer head-on med Vismas to regnskabsprogrammer til små og mellemstore virksomheder, og vi står rigtig stærkt. Vores ambition er at vinde slaget om automatisering for de små virksomheder, og vi vil være det bedste og mest brugervenlige system. Vi forventer inden for relativt kort tid at kunne automatisere de fleste af de manuelle processer, så den lille virksomhed opnår en markant tidsbesparelse i håndteringen af deres regnskab. Og så har det høj prioritet, at revisorerne er med os på rejsen,” siger Anders Tomsen, ny direktør for Billy.

Tæt samarbejde med partnere

“Jeg vil sikre endnu tættere samarbejde med vores vigtige interessenter blandt revisorer og bogholdere. Mange af vores brugere starter med at bogføre selv, fordi det er så nemt i Billy, men når de vokser, så begynder de at modtage professionel rådgivning og administrativ hjælp, og så skal rådgivernes behov også mødes. Billys automatiseringer og brugervenlighed eliminerer menneskelige fejl og giver stor værdi til både rådgiverne og brugerne, siger Anders Tomsen.

“Grundlæggende skal brugerne bare have en god og enkel oplevelse, når de fakturerer og bogfører, og regnskabet skal være fejlfrit på baggrund af et minimum af manuel indsats. Det er min og Billys mission”, tilføjer han.

Martin Hegelund, CMO og medstifter af Ageras, som ejer Billy, siger:

“Det var naturligt at vælge Anders Tomsen som ny direktør i Billy, da han har stor erfaring med SMV-segmentet og professionelle partnerskaber. Hans erfaring fra e-conomic er relevant for Billys gode relation til revisorer og bogholdere, og vi fornemmer lidt ekstra blod på tanden hos Anders, når han skal ud og slå sin gamle arbejdsplads. Vi er godt i gang med at træde speederen i bund på Billy-maskinen, hvor vi også har lavet et par andre gode rekrutteringer til teamet hen over sommeren.” 

CV for Anders Tomsen

2020: Billy, adm. dir.

2020: Meneto, adm. dir.

2019: Actimo, CCO

2015: e-conomic, VP Sales

2013: Telenor, Sales Director/Senior Director, SME

Executive MBA fra Copenhagen Business School.

- lb