Ny administrerende direktør for Stibo Group

Ny administrerende direktør for Stibo Group

Sten Dyrmose udnævnt til ny administrerende direktør for Stibo Group

Del artiklen på

Sten Dyrmose tiltræder som administrerende direktør (CEO) for Stibo Group fra d. 3. maj. Han har været en del af Stibo’s bestyrelse siden 2018. Sten Dyrmose er 53 år og har skabt succesrig vækst i flere internationale teknologivirksomheder i Amerika, Europa og Asien. Hans CV inkluderer otte års ledelse i amerikanske Polycom, CEO for Spectralink, samt CEO for den danske målevirksomhed Flonidan, som han formåede at gøre til global markedsleder gennem innovation og international ekspansion.

“Med min baggrund som ingeniør og erfaring med kommercielt lederskab i forskellige globale teknologivirksomheder, føler jeg mig parat og privilegeret. Jeg er spændt over muligheden for at hjælpe med at tage Stibo til det næste niveau sammen med de mange talentfulde og dedikerede medarbejdere,” fortæller Sten Dyrmose.

Carsten Knudsen, bestyrelsesformand for Stibo Group supplerer: "Vi er ved at udstikke en ny strategi for Stibo-koncernen, og jeg er begejstret over, at Sten vil føre gruppen ind i sin næste æra, hvor vi vil levere flere innovative løsninger og være førende i de brancher, vi arbejder inden for."

- lb