Nyt partnerskab øger sikkerheden i Lenovos ThinkShield
Christian Teismann, Senior Vice President for Commercial Business Segment, Intelligent Devices Group hos Lenovo.

Nyt partnerskab øger sikkerheden i Lenovos ThinkShield

Autonom endpoint-beskyttelse med kunstig intelligens bliver en del af Lenovos sikkerhedsplatform ThinkShield, efter at pc-producenten i dag har annonceret et nyt strategisk partnerskab med det amerikanske sikkerhedsfirma SentinelOne

Gennem den nye partnerskab får Lenovos kunder dermed mulighed for at købe SentinelOnes sikkerhedspakke med realtidsbeskyttelse samt beskyttelse af IoT-enheder og cloud workload gennem ThinkShield-platformen.

Partnerskabet gør SentinelOne til en central del af ThinkShields brede spektrum af sikkerhedstilbud til workstations, servere, cloud workloads og IoT-enheder. Med en patenteret kunstig intelligens på hver enhed er de beskyttet mod fremtidens angreb og i stand til at helbrede sig selv på et øjeblik. SentinelOnes Behavorial AI, som teknologien hedder, kan fuldt ud erstatte antivirus og levere realtidsbeskyttelse, opdage trusler og reagere på dem – også typer og familier, som ikke er set før.

“Partnerskabet med SentinelOne tilfører endnu et kritisk lag til vores ThinkShield sikkerhedstilbud, som beskytter kunders enheder fra cyberkriminelles sofistikerede angreb og sørger for, at de er på forkant med nutidens trusler,” siger Christian Teismann, Senior Vice President for Commercial Business Segment, Intelligent Devices Group hos Lenovo.

“Endpoint er i stigende grad ved at blive de cyberkriminelles foretrukne mål, og det gælder særligt i takt med, at den digitale transformation ændrer, hvor og hvordan vi arbejder,” siger Nima Baiati, der er global chef for Cybersecurity Solutions, Intelligent Devices Group hos Lenovo.

SentinelOnes løsninger er fra i dag tilgængelige gennem Lenovos netværk af partnere.