Større mobilitet til mellemstore og store virksomheder

Større mobilitet til mellemstore og store virksomheder

Et samarbejde mellem Telia Company og SpectraLink skal sikre at det bliver lettere for større virksomheder bliver mere mobile

Dette partnerskab repræsenterer SpectraLinks første direkte samarbejde med et teleselskab. Det understreger SpectraLinks bestræbelser om at hjælpe brugere med at få adgang til nøjagtige oplysninger i realtid samt øge deres produktivitet og effektivitet gennem udvalget af virksomhedsenheder og administrerede tjenesteløsninger. Telia Company favner især meget bredt på sundhedsmarkedet i Sverige, så virksomheden har pulsen på kravene og udfordringerne for mellemstore til store sundheds- og plejeorganisationer, fra hospitaler til plejehjem.

I sundhedssektoren er kvaliteten af pleje og positive oplevelser for patienter baseret på hurtig, klar og sporbar kommunikation. Central styring af de tusindvis af enheder, der kan være aktive på stedet på én gang, sikrer dette effektivitets- og overskuelighedsniveau: Valget faldt på SpectraLinks Versity-smartphones på grund af deres pålideligt høje kvalitetsniveau, der kombineret med AMIE-enhedsstyring kan spille en central rolle i dette markedssegment.

SpectraLink giver også slutbrugere adgang til et omfattende økosystem af applikations-partnerskaber (AIMS-programmet – Application Integration and Management Solutions), der giver fuld tværfunktionalitet og større kontrol til brugerne.  SpectraLink har også opfyldt Telias strenge krav om miljøbeskyttelse og etisk adfærd for leverandører, der omfatter produktionsproces og standarder for effekttransmission.

Julien Bertheuil, administrerende direktør for EMEA i SpectraLink Corporation, kommenterer:

"For SpectraLink er dette et spændende nyt skridt, der signalerer starten på noget, vi tror, vil være et frugtbart partnerskab. Vi er sikre på, at vi sammen med Telia vil være i stand til at hjælpe slutbrugere på sundhedsmarkedet med at opnå bedre investeringsafkast, effektivitet og sikkerhed fra investeringer i mobil kommunikation."

Håkan Lekberg, Commercial Product Manager for Telia Procare, siger:

"En partner, der ikke blot kan hjælpe os med at levere mere komplette og effektive styringstjenester til vores kunder, men som også deler vores mål, er et uvurderligt aktiv. Vi er overbeviste om, at vi sammen vil definere en solid køreplan for virksomhedsmobilitet, der kan revolutionere ydelsen af administrerede tjenester inden for mellemstore til store sundhedsfaciliteter."

- lb