Telenor Danmark opruster i direktionen
Otto Risbakk, ny finansdirektør i Telenor Danmark. Foto: Telenor

Telenor Danmark opruster i direktionen

Det nye år har budt på ændringer i topledelsen i Telenor Danmark. Otto Risbakk er d. 1. januar 2020 tiltrådt som ny finansdirektør, og d. 1. februar 2020 er Mikkel Kruse ansat som ny erhvervsdirektør i Telenor Danmark

Nordmanden Otto Risbakk har mere end 30 års erfaring og begyndte sin karriere i Telenor Group for 12 år siden i Mergers and Acquisitions, hvilket han siden blev udnævnt som Senior Vicepresident for. Inden da har han arbejdet som CFO i en lang række virksomheder, bl.a. i Norsk Hydro og teknologivirksomheden Schlumberger.

”Jeg er beæret og spændt over at blive medlem af Telenor Danmark-familien som ny finansdirektør. Efter en fantastisk periode i Group, hvor jeg har været priviligeret at arbejde med mange spændende projekter og forretningsenheder havde jeg håbet på en sådan udfordring. Jeg beundrer den transformation, som Telenor Danmark har været igennem og glæder mig til at videreføre det gode arbejde og fokusere på øget vækst i 2020 ” siger Otto Risbakk, finansdirektør i Telenor Danmark.

Erfaren salgsprofil bliver ny erhvervsdirektør

Samtidig er Mikkel Kruse d. 1. februar 2020 tiltrådt som ny erhvervsdirektør i Telenor Danmark.

Mikkel kommer med en solid salgs- og marketingbaggrund for it-branchen og har de seneste 10 år arbejdet i lederpositioner hos henholdsvis Microsoft, softwarevirksomheden EG og DXC Technology.

”Den digitalisering- og effektiviseringsrejse, som Telenor har været på de seneste år, giver gode muligheder for at opnå en endnu stærkere position på erhvervsmarkedet. Dét skal vi realisere gennem et udpræget kundefokus og et højt serviceniveau, forankret i de stærke løsninger og services, der differentierer Telenor fra konkurrenterne.” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor Danmark.

- lb