Tidligere BEC-direktør indtræder i it-komets bestyrelse

Tidligere BEC-direktør indtræder i it-komets bestyrelse

Tidligere BEC-direktør og medlem af Skatteministeriets nye It-tilsyn, Kurt Nørrisgaard, indtræder i bestyrelsen hos it-konsulenthuset Commentor, der ifølge hovedpersonen selv er i en rivende udvikling

Det går stærkt hos it-konsulenthuset Commentor, der i 2021 har udvidet sine kontorer og nu tæller 130 medarbejdere i Aalborg, Glostrup og Vejle. Som følge af den solide vækst har it-kometen nu formået at hive en af it-branchens helt tunge drenge med ombord. Fremadrettet er den tidligere direktør for BEC Financial Technologies, Kurt Nørrisgaard, nemlig en del af Commentors bestyrelse.

- Kurt Nørrisgaard kommer med årtiers lang erfaring og besidder dyb ekspertise på it i den finansielle sektor, som er vores største enkeltstående kundesegment. Herudover har Kurt stor erfaring med strategisk ledelse, og vi ser således også frem til at trække på hans erfaringer, når vi fremadrettet skal indrette vores organisation. Med Kurt ombord er vi nu endnu bedre rustet til at imødekomme de tiltagende krav, vi oplever ifm. de omfattende projekter for de største kunder i både den private og offentlige sektor, lyder det fra adm. direktør hos Commentor, Michael Hove.

Hovedpersonen selv har de seneste år fulgt Commentor tæt og har desuden foretaget grundig research forud for sin indtrædelse, hvor han bl.a. har interviewet flere af Commentors medarbejdere. Kurt Nørrisgaard glæder sig over sin nye bestyrelsespost, og han ser allerede nu gode forudsætninger for fremtidig vækst:

- Gennem samtaler med flere medarbejdere skinner det tydeligt igennem, at Commentor har et kernesundt DNA bygget på ordentlighed, sunde processer, flid og nærvær. Det faglige niveau er tårnhøjt, og jeg ser i den grad frem til at arbejde sammen med Michael Hove og resten af teamet i Commentor med at fortsætte den gode udvikling, fortæller Kurt Nørrisgaard.

Udover sine ni år som administrerende direktør for BEC Financial Technologies har Kurt Nørrisgaard bestredet adskillige bestyrelsesposter hos bl.a. JN Data og Finanssektorens Arbejdsgiverforening. Senest er han blevet udnævnt af Skatteministeriet til det nye It-tilsyn, der bla. skal overse skattevæsenets største it-projekter.

- lb