Ny aftale giver Gigabit adgang til GlobalConnects fibernet

Ny aftale giver Gigabit adgang til GlobalConnects fibernet

Gigabit og Onefiber by GlobalConnect har underskrevet en bredbåndsaftale, der betyder, at den hastigt voksende internetudbyder fremover kan tilbyde sine kunder hurtigt og stabilt fiberbredbånd på Onefiber by GlobalConnects fibernet

Den ambitiøse internetudbyder Gigabit har sikret sig adgang til at kunne levere højhastighedsbredbånd til danskere på tværs af hele landet. Gigabit har netop indgået en aftale, der kobler dem på Onefiber by GlobalConnects fibernet, hvilket skal være med til at sætte skub i den vækstplan, internetleverandøren for nylig har sat i gang.

”Vi har indgået en aftale, der giver os adgang til højhastighedsbredbånd via fiber gennem Onefibers nyudrullede fibernet på tværs af Danmark. Det er vigtigt for os, at kunderne har friheden til at vælge deres egne digitale indholds- og streamingtjenester, og at vi til hver en tid kan tilbyde kunderne de bedst mulige forbindelser tilpasset til deres behov,” siger Claus Østergaard Olsen, administrerende direktør i Gigabit.

Bedre udnyttelse af fiberinfrastruktur

I GlobalConnect er man glade for at føje Gigabit til porteføljen af tjenesteudbydere. Større valgfrihed på fibernettet øger motivationen for, at private borgere kobler sig på de lynhurtige internetløsninger fra Onefiber by GlobalConnect, og aftalen er dermed med til at understøtte GlobalConnects ambitioner om at levere fibernet til danske husstande.

”Vi bygger et fibernet, der er født til at give adgang for mange tjenesteudbydere, og aftalen med Gigabit er et vigtigt skridt på denne rejse. I løbet af det næste år vil Onefiber kunne byde endnu flere tjenesteudbydere velkommen til glæde for kunderne, og vi er særligt glade for at kunne tilbyde vores fibernet til Gigabits kvalitetsbevidste kunder,” siger Peter Bredgaard, som er Head of BtC Denmark i Onefiber by GlobalConnect.

Forventningen er, at Gigabit kan byde sine bredbåndskunder velkommen på Onefibers lynhurtige og stabile fibernet i løbet af første kvartal 2021.

- lb