Opgrader virksomhedens digitale strategi med video

Opgrader virksomhedens digitale strategi med video

ANNONCE: Alle virksomheder drømmer om at blive større og bedre. I nutidens virvar er der forskellige måder at styrke virksomheden på, men en af de måder, der har vist sig mest effektiv, er brugen af videoer.

Videoers effekt er blevet undersøgt, og det viser sig, at brugere og kunder husker langt mere af det, de ser i en video, i forhold til hvis de ser tekst og billede. Videoerne kan derfor bruges til at holde den digitale strategi opdateret, så virksomheden kan nå ud til flest mulige kunder.

Videoer er i høj kurs

Udover at brugere og kunder husker mere, når de ser en video, så er videoer også en stor del af internettet. Stadig flere reklamer bliver produceret som videoer, og der regnes med, at videoer kommer til at fylde omkring 80 % af al internettrafik de kommende år. Videoer når derfor ud til rigtig mange mennesker, og derfor er det en af de mest sikre digitale strategier, der findes.

Implementer videoer i din markedsføring

Når videoer er i så høj kurs, er det naturligvis en god idé, hvis din virksomhed også kommer på banen på dette punkt. Videoer kan være dyre at producere, men det kan også gøres billigt. Eksempelvis kan I vælge at uddanne jeres medarbejdere på et videoproduktion kursus, frem for at ansætte firmaer, som kan lave videoerne for jer.

Nå ud til flest muligt

Når I har produceret jeres videoer, er det vigtigt at vælge de platforme, hvor videoerne skal publiceres. Youtube er verdens andenstørste søgemaskine kun overgået af Google, og derfor er annonceringer og videoer placeret på Youtube en god strategi for online markedsføring. For at nå ud til kunderne, kan I også dele og publicere videoer på sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter. Ved at gøre dette, når I ud til kunden og får mulighed for at styrke virksomheden.