Polycom lancerer nye skrivebordstelefoner og tilhørende cloudtjenester

Polycom lancerer nye skrivebordstelefoner og tilhørende cloudtjenester

Polycom, som er en del af Plantronics har opdateret deres IP-skrivebordstelefoner i VVX serien, som er dedikeret til virksomhedsbrug

Den nye Polycom VVX-produktserie omfatter IP-telefonerne VVX 150, 250, 350 og 450.

Alle fire modeller har LCD-farveskærm, samt en lydkvalitet der includerer Polycoms HD Voice og Acoustic Fence, som eliminerer støj, ekkoer og andre forstyrrende elementer.

Udover de opdaterede VVX-telefoner tilbyder Polycom nu også tjenesten Device Management Service for Service Providers (PDMS-SP), som forenkler levering, administration og fejlfinding for serviceudbydere ved at give dem adgang til en vifte af funktioner via deres egne processer og dashboards.

PDMS-SP giver partnere adgang til data og information, som gør dem i stand til at forudse og forebygge problemer, samtidig med at de mindsker omkostningerne og øger kundetilfredsheden.

“På baggrund af værdifuld feedback fra partnere og slutkunder har Polycom udviklet den nye VVX x50-serie med fokus på kvalitet, værdi og administration,” sagde Tarun Loomba, som er Executive Vice President for Product and Solutions Management hos Plantronics.

Polycom udsender en API, som gør serviceudbydere i stand til at udvælge de Polycom-tjenester og -analyseværktøjer, som de ønsker at tilbyde hver enkelt kunde via deres portaler.

- lb