Trådløs videooverførsel uden software

Trådløs videooverførsel uden software

BenQ sender nu InstaShow på gaden. En softwarefri trådløs løsning til videooverførsel i op til 1.080p

Del artiklen på

Af Lars Bennetzen

InstaShow har 802.11ac WiFi-understøttelse og automatisk valg af trådløs kanal, hvilket betyder, at brugerne altid er sikret stabil og hurtig trådløs overførsel af video og stereolyd på op til 8 meter.*

- Når du skal stå for en præsentation, sender det ikke et godt signal, hvis deltagerne er nødt til at vente på grund af problemer med softwarekonfigurationen eller kompatibiliteten. BenQ InstaShow fungerer bare – uden softwareinstallation, uden drivere, uden ventetid og uden bøvl. Slut senderen til en usb-port og en hdmi-udgang, slut modtageren til en ledig hdmi-port, og tryk på knappen på InstaShow – så er der billede og lyd på, fortæller Brian Hansen, dansk country manager for BenQ og fortsætter:

- InstaShow understøtter hdcp, så du kan sende fra enhver kilde med usb og hdmi-port til enhver projektor, tv-skærm eller monitor med hdmi-indgang. Takket være SmartEDID vælger InstaShow automatisk den bedste opløsning, der understøttes af både kilde og fremviser – det er perfekt til at sikre skarpe præsentationer uden for huset, hvor kundernes udstyr kan variere kraftigt.

Det rette billede til enhver situation

BenQ InstaShow vælger automatisk den optimale WiFi-kanal og videoopløsning, og med et tryk på ’mode’-knappen kan billedet let tilpasses efter behov; præsentationstilstand til skarp tekst og tydelige grafer eller videotilstand til flydende video i 1.080p.

Desuden understøtter InstaShow udvidet skrivebord i Windows og Mac OS, så taleren kan få vist noter og private oplysninger på sin egen skærm mens deltagerne kan følge med i selve præsentationen på storskærmen.

InstaShow-systemet understøtter op til 16 sendere for hver modtager, så præsentationer kan fordeles over flere talere, og mødets andre deltagere kan supplere med relevant materiale med et enkelt tryk på knappen på deres enhed.

BenQ InstaShow kan nu fås inkl. trådløs modtager til en vejl. pris på 7.200,- eksklusive moms, og ekstra InstaShow-sendere kan købes til en vejl. pris på 3.590,- for 2 stk. + holder eksklusive moms.

*Transmissionsafstanden afhænger af omgivelserne. Den angivne afstand er målt i en ret linje med fri sigtelinje. Genstande af stål, træ, beton eller mursten kan nedsætte den faktiske transmissionsafstand i praksis.