IsiCom skal distribuere Jabra og Konftel

IsiCom – den nordiske distributør af Poly, der i 2019 fusionerede med danske Ergotel A/S – har indgået distributøraftaler med de to velrenommerede brands: Jabra og Konftel

I de seneste 18 år har IsiCom været kendt som specialiseret distributør af Plantronics. I de senere år har markedet ændret sig på en række områder, og IsiCom har gradvist udviklet sin forretning med succes ved blandt andet at udvide geografisk og blive nordisk distributør i forbindelse med fusionen med danske Ergotel. Denne lokale fusion fandt sted i forbindelse med fusionen af Plantronics og Polycom, der blev til det nuværende Poly.

Magnus Ohlin, der er adm. direktør i IsiCom, glæder sig over aftalerne med både Jabra og Konftel og påpeger, at virksomheden tager endnu et stort skridt frem mod sit mål: At blive Nordens førende value-added distributør af headset, voice og video produkter.

“Vi har gennem mange år opbygget et stærkt koncept som specialiseret distributør og partner for vores kunder. Vi er overbeviste om, at der nu mere end nogensinde er en åbenlys plads til en engageret nøglepartner, der leverer værdi og viden til både forhandlere, leverandører og slutbrugere. Poly, Jabra og Konftel er en fantastisk kombination, der giver IsiCom en markant position som nordisk distributør af headset, voice og video,” siger Magnus Ohlin.

Michael Westh, der er adm. direktør for Ergotel i Danmark, er stolt af at være en del af IsiCom og ser de nye distributionsaftaler som en naturlig del af udviklingen af den danske forretning.

“Ligesom IsiCom har Ergotel gennem de sidste 20 år opbygget et stærkt koncept som specialiseret value-added distributør og partner i Danmark inden for kommunikationsløsninger. Vi er glade for, at vi også høster anerkendelse hos andre producenter og sammen med IsiCom får mulighed for at udvikle virksomheden til en endnu stærkere value-added distributør i Danmark og Norden.”

Hos Jabra siger Mimmi Frederikson, direktør for salgsdistribution i EMEA North, om den nye distributionsaftale: “IsiCom er en energisk, engageret distributør og med deres specielle nærhed og høje markedstilstedeværelse såvel som deres omfattende erfaring inden for headset og video, er vi overbeviste om, at vi får et meget udbytterigt samarbejde.”

Jörgen Rönnqvist, der salgsdirektør for Norden og Baltikum hos Konftel udtaler: “Konftels succes med fleksible og brugervenlige videoløsninger viser også, hvilken retning vi ønsker i fremtiden. Derfor har vi behov for at udvide vores distribution i Sverige og være endnu mere til stede i kanalerne for voice og video. Det er ekstremt spændende at starte samarbejdet med IsiCom, som har skabt fantastiske resultater og udviser klare ambitioner om at vokse til en førende position på markedet.”

Produktkategorien headset har gennemgået en stærk udvikling i de sidste 15 år. Headset er i dag blevet et naturligt og indlysende værktøj for alle at bruge. Især i takt med at mobilitet og digitalisering har påvirket vores livsstil, privat og arbejdsmæssigt, er det naturligt, at behovet for professionelle headset er steget markant.

IsiComs forventning er, at video som produktkategori nu står over for den samme rejse. Udviklingen er desuden blevet fremskyndet 3-5 år af de samfundsmæssige udfordringer de seneste måneder. Behovet for at være i stand til at gennemføre udbytterige distancemøder med både lyd og video er dermed større og vigtigere end nogensinde før.

“IsiCom har en stærk vision for fremtiden. Vi er utroligt glade for og stolte over, at både Jabra og Konftel har valgt at være med på denne rejse. Det faktum, at vi nu har et meget tæt samarbejde med de tre mest centrale aktører inden for vores produktområde, giver os de bedste betingelser for at blive den oplagte partner for alle, der vil arbejde med kommunikation og digitale møder,” supplerer Susanne Ottoson, der er salgschef, IsiCom.

IsiComs aftale med Jabra træder i kraft den 1. august 2020 og omfatter Danmark, Sverige og Norge. IsiComs aftale med Konftel træder i kraft den 1. september 2020 og omfatter Danmark og Sverige.

- lb